• 06 - 50 86 90 92

Specialist in lichtconcepten

LichtSinnich ontwerpt voor derden lichtplannen in CAD en lichtberekeningen in Dialux Evo. Wij nemen discreet het teken- en rekenwerk uit handen. U ontvangt een lichtplan- of berekening volgens uw wensen of specificaties en eventueel voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Creatieve oplossingen voor licht

LichtSinnich ontwerpt onafhankelijk en adviseert in creatieve, technisch goed onderbouwde oplossingen voor licht. Waar nodig is er aandacht voor noodverlichting, evacuatieverlichting, vluchtwegverlichting en anti-paniek verlichting. volgens NEN-EN 1838. Energiebesparing is vanaf het begin onderdeel van het ontwerpproces, zonder concessies te doen aan de in EN-12464 gestelde eisen aan verlichtingssterkte, gelijkmatigheid, kleurweergave en verblindingsbegrenzing.

Goed verlicht en toch zuinig

Wij presenteren ons plan in Dialux EVO. Met deze 3D-lichtpresentatie en fotorealistische lichtsimulatie software kunt u vooraf zien hoe de sfeer qua verlichting zal worden. Met deze presentatie heeft u een voorsprong bij uw opdrachtgever, en dus een grotere kans het plan binnen te halen.

Op het moment dat uw plan bij LichtSinnich komt, blijft dit altijd binnen ons bedrijf. LihtSinnich maakt haar eigen plannen en adviseert in armatuurkeuze. LichtSinnich verzorgt (licht) trainingen en geeft technisch lichtadvies.

Licht is een VAK, ons vak!