Lichtontwerper en merkonafhankelijk lichtadviseur

 “Het gaat niet over het verkopen van lampjes, maar over ‘t leveren van kennis”

Lichtplannen in harmonie met de omgeving en architectuur

Gebouwen, objecten en ruimtes zien er prachtig uit door goede, sfeervolle verlichting waarbij mensen zich goed voelen. LichtSinnich vindt optimale technische resultaten vanzelfsprekend en creativiteit noodzakelijk. Oog voor vorm, kleur en sfeer is minstens zo belangrijk als de techniek.

LichtSinnich presenteert het eindresultaat in Dialux Evo

Wilt u een voorbeeld zien van het eindresultaat? LichtSinnich maakt het mogelijk als specialist in
het softwareprogramma Dialux Evo. Uw lichtontwerp is perfect zichtbaar in deze fotorealistische, 3D-lichtpresentatie. Het geeft een precies beeld van de uiteindelijke sfeer en lichtintensiteit. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Het softwareprogramma Dialux Evo wordt steeds geavanceerder en Patrick volgt deze ontwikkelingen zorgvuldig. Voor instructies over updates en het gebruik van deze software schakelt u LichtSinnich in.

Lichtplan in Dialux Evo

Energieverbruik en onderhoudskosten

Energiebesparingen van wel 80%? LichtSinnich laat u niet in het donker zitten en maakt een heldere berekening van het optimum tussen energieverbruik en lichtopbrengst. Daarbij hoort een uitgekiende keuze uit de beste armaturen voor elk lichtplan en budget. Duurzaamheid is altijd het uitgangspunt en het hoeft daarom niet per se LED te zijn.

Patrick vertelt u er graag over

Meer weten?

06 – 50 86 90 92
info@lichtsinnich.nl

Lichtplannen voor bedrijven en organisaties

LichtSinnich ontwerpt lichtplannen volgens NEN-EN12464/1  met een optimale balans tussen rendement en sfeer. Saai en contrastloos licht is verleden tijd, want voor elk project en budget zijn passende armaturen te vinden. Dat hoeft niet altijd LED te zijn.

Noodverlichtingsplannen worden gemaakt volgens NEN-EN 1838 en EN 60598-2-22.