LichtSinnich maakt op onafhankelijk advies een lichtontwerp voor derden. Al diverse klanten heeft hij blij gemaakt met zijn ontwerp, gepresenteerd in Dialux Evo.

Discrete en neutrale verlengstuk
Lichtsinnich is voor onze organisatie het discrete en neutrale verlengstuk als het gaat om professionele lichtplannen op basis van de laatste stand van zaken te laten maken.

Veel kennis en ervaring bij Patrick
Via een advertentie ben ik bij LichtSinnich terecht gekomen en we hebben nu samen al verschillende projecten gemaakt. Ik ben erg te spreken over de kennis en ervaring van Patrick. In soms lastige situaties wist Patrick toch weer een mooi en functioneel lichtplan op te stellen. Mocht ik iemand tegenkomen die ook een lichtontwerper zoekt zal ik Lichtsinnich zeker aanbevelen!

Nauwkeurige 3D tekeningen
De samenwerking met Lichtsinnich is zeer prettig, duidelijke afspraken welke ook nagekomen worden. Veel projecten hebben geleidt tot een opdracht. Mede de nauwkeurige 3D tekeningen hebben onze klanten doen besluiten de opdracht door te laten gaan. Ook na de installatie worden lichtwaarden gemeten en theorie en praktijk komen zeer dicht bij elkaar.

LichtSinnich maakt waar, wat Patrick belooft
In het voor – ontwerp stadium met het fenomeen licht om te gaan is zeer moeilijk, zeker om opdrachtgevers uit te leggen, wat het effect van een kunstlicht ontwerp op het schetsontwerp van de architect zal zijn en energie/bewust te denken.
Bij Lichtsinnich weten ze daar wel raad mee, Patrick kan een prachtig 3D beeld en lichtplan ontwerpen, waarbij de werkelijk zeer dicht wordt benaderd en een visuele inkijk hoe verlichting zal werken, door op tekening en beelden “Het licht aan – en uit”  te kunnen schakelen heel virtueel.
Hierbij een zeer belangrijke tool, ook voor architecten om Licht die bestaat bij de gratie van reflectie vorm en inhoud te geven.
We zijn zeer content met de inbreng van Lichtsinnich, zowel voor bedrijven als particulieren een heldere offerte, prijs & kwaliteit verhouding.
We zijn zeer content met de expertise van: Lichtsinnich by Patrick

Trainingen DIAlux Evo een groot succes
LichtSinnich heeft een aantal malen een Dialux Evo beginners training verzorgd bij Dilito Europe in Gierle (België) voor onze klanten. Deze in-company training was een groot succes en heeft volledig aan onze verwachtingen en die van de cursisten voldaan. Wij zullen in de toekomst weer een training Dialux Evo beginners aanbieden of bij belangstelling een Dialux Evo gevorderden training. Houdt u onze website in de gaten.